Selasa, 21 Februari 2012

KAPAL TERBANG ISRAEL SINGGAH NEGERI JELAPANG PADI


ISU KAPAL ISRAEL YANG DIHEBOH DAN DISALAKAN OLEH PIHAK PEMBANGKANG DIJAWAB DENGAN KEMAS OLEH BLOGER MESRA KERAJAAN.......

KLIK


TAPI.....ADA YANG HANG PA TAK TAU...KAT KEDAH PON DEPA MENDARAT JUGAK....MENURUT BLOGER MELAYU KEDAH TERAKHIR .....DI BAWAH....

LANGSUNG DI PLAGIAT DARI BLOGER MELAYU KEDAH TERAKHIR,,,,
Baru-baru ini ada satu pesawat Israel telah mendarat di bumi Kedah kerana membawa satu peralatan yang telah dibeli oleh Menteri Besar Kedah iaitu salah satu komponen untuk pembaikian di Empangan Pedu. Peralatan tersebut hanya boleh didapati dengan kemahiran dari tenaga jurutera Israel sahaja. Dikhabarnya pesawat tersebut telah mendarat pada waktu malam untuk mengelakkan fitnah. Arahan yang dikeluarkan untuk menyembunyikan kemunculan pesawat tersebut dari pengetahuan pihak media.

Apakah salahnya jika pesawat yang mendarat, bukannya ideologi Israel? Lagipun pesawat tersebut membawa peralatan alat ganti yang hanya boleh didapati dari kemahiran Israel sahaja? Jika komponen itu dari lain negara sekalipun dan dihantar oleh pesawat Israel, adakah ianya bermakna menyokong Zionist? Bukalah minda wahai juak-juak PR..

Samalah dengan keadaan kapal-kapal dagang yang berlabuh di Pelabuhan Kelang baru-baru ini. Diakui ianya kapal Israel tetapi didaftarkan di Monrovia, Liberia bukannya Israel. Kapal itu pula bukannya seronok-seronok hendak berlabuh jika tiada barangan yang hendak diturunkan. Jangan jumudkan otak kalian yang sedia jumud, wahai juak-juak PR.

Dalam otak juak-juak ini hanya sekadar tahu menyalahkan Kerajaan sahaja.

KPS: MB AZIZAN,,,BENDA MACAM NI PON NAK SOROK,,,,UNTUK RAKYAT,,,BUKANNYA KITA SOKONG ZIONIS.....

Tidak ada komentar:

Posting Komentar