Rabu, 22 Februari 2012

JINGGAY 13 BALUN BELAKANG DAN MAKI PAK NUAR ZIONISAPAKAH PUAK JINGGAY 13 NI TAK SEDAQ DIRI,,,,PAK NUAR SOKONG ZIONIS DEPA BOLEH MAKI UMNO PULAK,,,,WOI JINGGAY 13,,,,,,PI BALUN BELAKANG PAK NUAR HANG PA......


LAPORAN JINGGAY 13 DI BAWAH.....
Jingga 13 dan aktivis mahasiswa hari ini berhimpun di Westport dekat Pelabuhan Klang bagi membantah dakwaan akses kapal Israel di situ.

kira-kira 80 orang yang diketuai Ketua Penyelaras Jingga 13 Fariz Musa itu berhimpun selama 1jam sambil melaungkan slogan anti-Israel dan anti-UMNO.

Demonstrasri yang berlangsung aman dan hanya diperhatikan kira-kira 20 anggota polis.

Bagaimanapun mereka tidak dibenarkan masuk ke kawasan pelabuhan dan mereka juga tidak dapat memastikan samaada kapal dari Israel ada berlabuh di Pelabuhan Klang hari ini, sepertimana yang dimaksudkan.

1 komentar:

  1. next time nak dtg klang bg lah tau..kita org klang boleh sambut dgn kompang jln kebun x pun orang kampung sekitar pulau indah , telok gong boleh sambut..ala jgan segan2 kalau kami bg rasa sedas dua..buat lah cam port sendiri..kalau nak guling dkat jln pun boleh..tp nak bg tau skit lori kontena ni semua laju2 x de masa nak brek2 kalau kene lenyek sndiri tngung la..apa punya jinggay masuk senyap..teo x da ke..ekekekeke

    BalasHapus