Minggu, 23 Juni 2013

SPESIS MEROYAN DI JALAN RAYA MALAYSIA SEMAKIN PUPUS? #BERUKOUT505

TERDAPAT PERBEZAAN DALAM KALANGAN MEDIA PR UNTUK MENENTUKAN JUMLAH YANG HADIR PADA PERHIMPUNAN BERUKOUT 505 DI PADANG MERBOK KL. PADA PANDANGAN WARTAWAN MALAYSIAKINI, MEREKA MENYATAKAN JUMLAH SEKITAR 20 K. KELDAIAN DAILY KATA 30 K. DAN HAPRAKKAH DAILY AMBIL JUMLAH DARI ORANG PKR IAITU JOHARI ABDUL MP SUNGAI PETANI YANG MENGELUARKAN JUMLAH 55 K. MNGGUAN MALAYSIA PULA LEBIH YAKIN DENGAN LAPORAN MALAYSIAKINI DAN BERSETUJU DENGAN PANDANGAN MALAYSIAKINI IAITU SEKITAR 20 K SAHAJA. TETAPI BAGI RATA-RATA RAKAN BLOGER DAN FACEBOOKER SEKITAR KAWASAN INI TIDAK KIRA DI ATAS BANGUNAN DAN DILAPANGAN, MAJORITI BERPENDAPAT BAHAWA KEHADIRAN KALI INI ADALAH YANG PALING HAMBAR BUAT KALANGAN PENTAKSUB PR. SOLAT HAJAT YANG DIJALANKAN MUNGKIN ANTARA YANG DIMAKBULKAN ALLAH UNTUK MEM'BLACKOUT' HATI PENTAKSUB PR SUPAYA TIDAK HADIR KE PERHIMPUNAN TERSEBUT.
UCAPAN PAK NUAR PUN KLISE DENGAN PERHIMPUNAN LAIN YANG TERNYATA SUDAH TIDAK ADA 'KICK' SEMALAM. KEPADA PENTAKSUB PR YANG HADIR MUNGKIN ADA PERASAN PERKARA INI, CUMA NAK LUAHKAN ATAU TIDAK ITU LANTAK KAT DEPA LA.
TETAPI YANG MUNGKIN ORANG TERLEPAS PANDANG IALAH MAT SABU MEMIJAK BENDERA PAS. HANG PA PERASAN KA TAK? DAN CUBA TENGOK ORANG DI BELAKANG MAT SABU,,,,BERAPA EKOR AGAKNYA?
4 BANGSAT PR YANG MEMAINKAN PERANAN UTAMA DALAM MENGHURU-HARAKAN NEGARA....DAN BERAPA SARANG DI BELAKANG MEREKA? ADA BERIBU KA?
SELEPAS SUDAH HABIS 'JOB' SEPERTI HAIRIE OTHMAN, ABBY CUBA MELOBI UNTUK MENDAPAT TAWARAN CERAMAH KEMBALI.
BANGSAT-BANGSAT YANG INGIN MENJADIKAN MALAYSIA NEGARA REPUBLIK MASIH BERLELUASA.
MAKA, PENIPUAN PR PUN AMAT MUDAH UNTUK DIBALAS.......DAN SUATU YANG DAPAT KITA PERHATIKAN IALAH, SPESIS MEROYAN DI JALANAN SEMAKIN MENGECIL. TETAPI KPS CUBA BAGI IDEA UNTUK PEMIMPIN PR BERCERAMAH NANTI, INI SEMUA SALAH UMNO, UMNO MEMBAYAR PEMILIK LADANG DI INDONESIA UNTUK MENYEBABKAN JEREBU DAN BERUKOUT505 PUN MENJADI PUPUS.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar