Minggu, 15 Januari 2012

SURAT LAYANG UNTUK SESIAPA YANG TERLIBAT DALAM .............

KARPAL SINGH MERAYU SUPAYA PEGUAM NEGARA JANGAN MERAYU KES LIWAT PAK NUAR KE ATAS SAIFUL....

“Perbicaraan ini dipanggil ibu segala perbicaraan di Malaysia dan saya kira tiga tahun (perbicaraan) adalah cukup lama dan ia perlu dihentikan demi kebaikan semua,” katanya seperti dilaporkan Bernama..


KEPADA KARPAL KPS LUDAH KAHAK HIJAU KAT LU. KENAPA PAK NUAR BOLEH BERPULUH-PULUH KALI TAPI SAUDARA SAIFUL HANYA SEKALI DAN SURUH BERENTI. KALAU NAK HABIS AWAL KENAPA TAK SURUH PAK NUAR SERAH DNA DULU, KALAU ITU TERJADI KES NI DAH SELESAI. KALAU PAK NUAR SERAH DNA SAH MUSLIMAT PAS TAK TERPESONG AKIDAH MENYANYI LAGU GEREJA DAN PASTI JUGA DR. HASSAN ALI MASIH TERUS BERSAMA DENGAN PAS SEKARANG.

SEPERTI YANG KITA MAKLUM, HAKIM MENYATAKAN LIWAT ITU BERLAKU CUMA DARI SEGI TEKNIKLA SAHAJA PAK NUAR TERSELAMAT. DIULANG LIWAT ITU BERLAKU. SELEPAS INI, SETELAH PENGHAKIMAN LISAN DIBERIKAN OLEH HAKIM MAKA LEBIH JELASLAH PERKARA TERSEBUT. KEPADA MAJLIS PEGUAM ATAU KPS SEBUTKAN SEBAGAI MAJLIS PENGGUIN. LU MAJLIS PENGGUIN MEMANG BODOH DAN BANGANG. KALAU TAK PUAS HATI LU MAJLIS PENGGUIN SAMAN LA KPS. KPS AKAN BAGI TAU KAT MAHKAMAH, INI KEBEBASAN BERSUARA...MAJLIS PENGGUIN JUGA YANG PERJUANGKAN PERKARA INI. LU SEDAQ DIRI LA MAJLIS PENGGUIN, RAKYAT TAU...MAJLIS PENGGUIN HANYA MENCACAI KEPADA FUCKatan DEMI NAK JADI CALON PRU-13...PERGI MAMPUSLAH DENGAN FUCKatan WAHAI MAJLIS PENGGUIN.


KEPADA PENTAKSUB PAS YANG MEMINTA PARA BLOGER ATAU SAPA SAHAJA YANG KONONNYA MEMFITNAH PAK NUAR MELIWAT MEMINTA MAAF PADA PAK NUAR...PUI,,,,HATUIH....


JANGAN JADI BODOH SOMBONG LA. DULU HAMPA JUGA KATA MAHKAMAH BAWAH KERAJAAN...POLIS ANJING KERAJAAN...KES PAK NUAR KONSPIRASI...APAKAH NAJIB BERKONSPIRASI DENGAN MAHKAMAH UNTUK BEBEASKAN PAK NUAR???? HANG PA JAWAB SAT....??? DULU KUTU CACAI PEMBANGKANG KATA MAHKAMAH PANDY KUTTY(ANAK BABI) LA NI HANG PA DOK KATA INI KEMENANGAN RAKYAT PULAK...BLAH LA ....


POK NIK KATA SAPA YANG FITNAH PAK NUAR JILAT KAKI PAK NUAR BARU BOLEH MASUK SYURGA. HABIS TU MAT SABU GELAR PAK NUAR "AL-JUBURI" MACAM MANA PULAK??? KENA JILAT JUGAK KA??? ATAU PAS FOR KRONI...LAIN DARI PAS BARU KENA JILAT??? MACAM TU GAMAKNYA POK NIK THE LEGEND????


KAT DUNIA NI ADA SATU SAJA....SATRU SAJA,,,,,SATU SAJA....


SATU SAJA MENANTANG APA ?????


SATU SAJA ORANG YANG DULU DOK KAT PARLIMEN KATA DIA ADA BUKTI LIWAT PAK NUAR...DIA HABAQ BENDA TU DALAM PARLIMEN. MASA TU PAK NUAR BARISAN NASIONAL. MASA TU UMNO HABIS MALU....MUKA MAU BENAM DALAM BUMI MASA TU....TAPI SELEPAS KURANG LEBIH 10 TAHUN ORANG YANG MENUDUH PAK NUAR MELIWAT MEMPERTAHANKAN PAK NUAR DALAM POSISI PEGUAM BELA...WALAWEH...WALAMAK.....MEMANG SAMDOL KALAU BUAT FILEN SKRIP MACAM NI...TAPI DUNIA REALITI DAH BERLAKU.....


KEPADA SAIFUL BUKHARI.....KPS DAN RAKAN-RAKAN TETAP ISTIQOMAH BERSAMA ANDA....INSYA'ALLAH BERJAYA KITA MAHKAMAH DUNIA DAN MAHKAMAH AKHIRAT...KEPADA PAK NUAR....HABITAT ASAL ANDA IALAH SUNGAI BULOH.....KEPADA PEGUAM NEGARA....USAH BIARKAN DIRI ANDA DIANGGAP BACUL....MOHON MERAYU.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar