Jumat, 25 Januari 2013

PAS AMAL DENGKI KASTA TERTINGGI

MARAH BENAR SI 'KEPALA' DEWAN PEMUDA PAS PUSAT INI. SAMPAI MENGHAMBURKAN PENULISAN YANG SANGAT DURJANA SEPERTI DI ATAS. TAPI KITA SEMUA PAKAT-PAKAT TAU YANG DIA BUKAN MARAH KAT NAJIB TAPI SEBENARNYA DIA MARAH KAT USTAZ NASHA.
TAPI PENTING UNTUK KPS SAMPAIKAN KEPADA SEMUA PEMBACA SEKALIAN. BUKAN SAHAJA 'KEPALA' DEWAN ULAMA' PAS YANG CEMBURU DENGAN INTIMNYA KERAJAAN MALAYSIA DI BAWAH KEPIMPINAN NAJIB DENGAN KERAJAAN HAMAS DI GAZA, KEDAPATAN JUGA BEBERAPA BLOG PARA PENTAKSUB PAS PUN TURUT SAMA CEMBURU DENGAN SITUASI INI. SEPERTI DI BAWAH....
TAPI KALAU BLOG DI ATAS PAS TAK AKAN MENGAKU ITU BLOGER PIHAK MEREKA WAL HAL SECARA TERANG DAN JELAS MENYOKONG MEREKA. SIAP BUAT SIDANG AKHBAR LAGI BLOG INI BUKAN DI PIHAK MEREKA. TAK PA....TAK PA.....TAPI KALAU DI BAWAH LAGU MANA PULAK????? BLOG SEORANG LELAKI LEMBUT GELI-GELI@MILO SUAM....
BLOGER MILO SUAM SIARKAN LAPORAN BERITA YANG MENUNJUKKAN PRESIDEN PALESTIN DARI FATAH DI TEBING BARAT MENEMPELAK LAWATAN NAJIB KE GAZA. WOI MILO SUAM, BUKAN KA PUAK HANG PA DULU YANG TAK IKTIRAF FATAH DI TEBING BARAT TAPI HANG PA CUMA IKTIRAF HAMAS, AWAT JADI TERBALIK PULAK KALI NI??????
GAMBAR DI ATAS DILETAKKAN OLEH MILO SUAM KONONNYA NAJIB MENCAMPURI URUSAN DALAMAN PALESTIN....WOI MILA SUAM KEPARAT...SUDAH TERANG LAGI BERSULUH HAMAS DI GAZA DAN FATAH DI PALESTIN ADALAH DUA KERAJAAN YANG BERBEZA. KETIKA DI TEBING BARAT AMAN....TETAPI KERAJAAN HAMAS DI GAZA DISERANG SETIAP HARI OLEH ZIONIS LAKNATULLAH.
JELAS MELALUI LAPORAN DI ATAS BAHAWA MALAYSIA MENAWARKAN DIRI MENJADI ORANG TENGAH BUKANNYA SEBAGAI PIHAK YANG INGIN MENANGGUK DI AIR KERUH. LIHAT SAHAJA BAGAI MANA MALAYSIA BERJAYA DI SELATAN FILIPINA DENGA TERTUBUHNYA WILAYAH AUTONOMI BANGSA MORO. BAGAIMANA DI SELATAN THAI PERANAN MALAYSIA DAN JANGAN LUPA DI ACHEH YANG SEKARANG TURUT MENDAPAT TARAF AUTONOMI. JADI PERSOALAN KPS, KENAPA HARUS DENGKI HIERAKI TERTINGGI ATAS USAHA PM NAJIB INI????? APAKAH PR MENYOKONG ZIONIS??????

2 komentar:

  1. anda semua yang cakap pusing mcm sial dan menentang lawatan bersejarah PM ke gaza adalah PENJILAT LUBANG TAIK DAN BUTOH BENGKOK LAGI BUSUK ANWAR IBRAHIM !!! mmg sebenarnya fatah tidak berupaya membuat apa2 sejak zaman arwah yasser arrafat lagi sehinggalah muncul hamas yang berupaya memberi sedikit harapan kepada rakyat palestin. pembangkang di malaysia hanya bercakap memfitnah buat bising tapi telo xde. serban besar mcm bakul tapi tak berani buat apa2... cakap jer lebih , mcm gampang !!!!! mcm hanjeng anwar ibrahim, mcm kuli batak DAP !!!

    BalasHapus
  2. keparat munafik dah masuk tahap kapir dah puak pr yg dianggotai pas, pkr dan dap ini, tiga binatang itu serupa ya shj krn kalau tak serupa mrk tidak akan tinggal dan tidur bersama serumah.

    BalasHapus