Selasa, 24 September 2013

RAMAI ORANG BERCERITA TENTANG KENAIKAN HARGA MINYAK. TETAPI MACAM BIASA, HANYA CERCAAN DIBERIKAN BUKANNYA SOLUSI. DALAM DEWAN RAKYAT PUN TIDAK ADA YANG BANGUN DAN MENYAMPAIKAN SOLUSI BERKAITAN PERKARA INI. TETAPI KPS TELAH MENEMUI SATU SOLUSI BERKAITAN PERMASALAHAN INI. BAGAIMANA UNTUK MENJIMATKAN WANG BAGI MENGGUNAKAN UNTUK PETROL. KEDENGARAN SEPERTI MUSTAHIL TETAPI KITA BOLEH MENGUBAHNYA. KPS TERINGAT PAS YANG BEBERAPA KERAT PEMILIK MOTO PAS YANG MENOLAK MOTO MASING=MASING SEBAGAI MEMBANTAH KENAIKAN HARGA MINYAK. MEMANG TAK CERDIK BETOI DEPA NI. KAT KULIM PUN PAS DENGAN PKR MELALAK ATAU JALAN DENGAN MANILA KAD TULIS PROPAGANDA INI, TETAPI YANG HEBATNYA DAP HANYA DUDUK DI TEMPAT TEDUH MENYAKSIKAN BELAAN PAKATAN RAKYAT MENGILAI DAN HISTERIA DI JALANAN. SENTAP DALAM BETUL.

1 komentar:

  1. Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya
    (((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))    Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya.

    BalasHapus