Sabtu, 28 September 2013

JANGAN 'HINGAQ' DULU....DIA LEBIH KAWAN DARI LAWAN KEPADA KITA

KPS SECARA PERIBADI TIDAK GEMAR PIHAK YANG SUDAH BERCAKAP TENTANG PRK DUN SUNGAI LIMAU DAUN YANG WAJIB DIADAKAN DALAM MASA YANG TERDEKAT INI. INI KERANA PIHAK YANG BERKENAAN PERLU MENGHORMATI KELUARGA ARWAH. LAGIPUN PERTANDINGAN DI DUN INI LEBIH MEMPERLIHATKAN SATU PERTALIAN KELUARGA. KERANA ARWAH WALAUPUN PAS ADA JUGA KELUARGANYA YANG MENERAJUI UMNO TERMASUK CALON UMNO PADA PRU-13 LALU ADALAH SEPUPU ARWAH. JANGAN KITA JADI ANWAR IBRAHIM SEPERTI DI KUALA BESUT. KERJA MEMANG KENA BUAT, TAPI SENSITIVITI DAN KESEDIHAN KELUARA ARWAH WAJIB KITA PELIHARA. BUKAKAN KA DULU ARWAH 'TOK JAN'LEBIH BERSIFAT KAWAN DARI LAWAN KEPADA BN . MALAH ADA DUA TIGA PERKARA YANG ARWAH BELA UMNO/BN DAN BERHADAPAN DENGAN KUMPULAN DIA SENDIRI. CUBA BAYANGKAN WAKTU ARWAH PAKAI BAJU ADA TULIS SESUATU YANG MENYOKONG AKTIVITI KESATUAN BELIA DI MALAYSIA. ARWAH DIMAKI HAMUM OLEH KELOMPOK SENDIRI WALAUPUN NIK AZIZ PAKAI BAJU 1MALAYSIA DEPA BUAT DON'T KNOW SAJA. MASA PR DOK BOIKOT UTUSAN MALAYSIA AZIZAN SENDIRI YANG SOKONG DAN TAK HARAMKAN UTUSAN MALAYSIA DI KEDAH.
LEBIH BAIK UMNO KEDAH FOKUS KEPADA FITNAH MAHA DAJJAL YANG DILEMPARKAN OLEH PENCACAI PR KEPADA MB MUKRIZ. PERKARA INI SERIUS.

8 komentar:

 1. aku sokong penulis. arwah baru je pergi. hormatilah perasaan ahli keluarga beliau. aku paham sangat sebab aku pun diduga dengan dugaan yang sama. arwah abah aku meninggal last ramadhan tapi sedihnya sampai la hanya Allah yang tahu. jadi bertimbang rasa la

  BalasHapus
 2. Thumbs up wan..
  -Izra Sunway Pyramid-

  BalasHapus
 3. apasal mangkuk hayun tu tak laporkan kepada karpal singh ka, kit siang ka, guan eng ka, kot2 depa boleh tolong. anyway, calun dah diisytiharkan. bolehlah buat modal kempen. mahfuz, mat sabu take note ok?

  BalasHapus
 4. jgn guna perkataan 'dajjal'. tidak rasakah anda bahawa anda seolah2 menyerunya.....

  BalasHapus
 5. Angka Ramalan, Jitu Dan Akurat SGP/HKG 2d 3d 4d yang bisa anda menangkan silahkan anda hub <eyang woro manggolo di 082-391-772-208 Atau angka yang di berikan eyang benar2 jebol langsung 6D tak saya sangka saya menang 250 jt sudah 3 kali putaran berturut-turut saya menang sudah banyak yang lain tapi tidak ada bukti hanya eyang lha yang bisa membuktikan angka nya eyang saya sangat berterimah kasih eyang.

  BalasHapus
 6. replica bags dubai you can try these out s9w81a4l45 7a replica bags meaning zeal replica bags hermes fake m0o42v1b86 replica bags in pakistan 9a replica bags other o2j04b1l71 replica bags review

  BalasHapus