Senin, 16 September 2013

KPS UMUM PENDIRIAN KJ UNTUK PENGGAL SETERUSNYA

SENIOR KPS DI KEDAH IAITU SEORANG BLOGER HEBAT(DUKE OF UMNO) SECARA TERANG-TERANGAN MEMPROMOSIKAN SEORANG INSAN YANG BERNAMA AKHRAM SHAH SANUSI UNTUK MEREBUT JAWATAN DENGAN KJ SEBAGAI KETUA PEMUDA UMNO.
KALAU LAWAN PUN TAK MENGAPA SEBAB ITU AMALAN DEMOKRASI. TETAPI KPS SECARA PERIBADI TIDAK SEPENDAPAT DENGAN ABANG DUKE OF UMNO DALAM HAL INI. KREDIBILITI KJ JAUH LEBIH MANTAP UNTUK MEMBAWA AURA ORANG MUDA MAJU TERUS KE DEPAN. DALAM DUNIA POLITIK KERAJAAN PEMBANGKANG, KJ BERADA DI RANKING PERTAMA PADA HEMAT KPS DALAM AMALAN BERPOLITIK. KETIKA UMNO DISERANG SEGENAP RUANG, KETIKA YANG LAIN DIAM MEMBISU, KJ BANGUN DALAM KEADAAN TIDAK MENENTU DAN BERHADAPAN DENGAN MUSUH SECARA KONSISTEN DAN BIJAK. ADA LAGI 2...3 ORANG DALAM UMNO YANG TERKEHADAPAN TETAPI KJ TERLALU UNGGUL DI DEPAN. SAIFUDDIN ABDULLAH YANG KALAH DITEMERLOH DULU PUN HEBAT. WALAUPUN KPS LANGSUNG TAK BERKENAN DENGAN 'POLITIK BARU' YANG CUBA BELIAU KETENGAHKAN, TAPI IDEA BELIAU DAN KEBERNIAN UNTUK BERHADAPAN DENGAN MAHASISWA KPS TABIK. KALAU DALAM PR KPS SANGAT MEMINATI CARA PENYAMPAIAN SAUDARA YUSMADI YUSOF BEKAS MP BALIK PULAU DARI PKR.
SECARA RASMINYA, KPS SECARA TERBUKA UMUMKAN BAHAWA KPS BLOGER DARI KEDAH MENYOKONG KJ UNTUK PENGGAL BERIKUTNYA SEBAGAI KETUA PEMUDA UMNO. DALAM PARLIMEN PUN KJ BERJAYA MENAIKKAN UNDI SEBANYAK 3 KALI GANDA DALAM PRU-13 KALI INI. TAHNIAH KJ.

2 komentar:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    BalasHapus