Minggu, 20 Mei 2012

NIK AZIZ SABOTAJ AZHAR IDRUS????

PENCACAI PEMBANGKANG MELALAK FITNAH PERDANA MENTERI JADI DALANG BATALKAN CERAMAH USTAZ AZHAR IDRUS....NAK TUDUH PUN BIAQ LA BERTEMPAT......KENAPA DI KELANTAN AZHAR IDRUS DILARANG BERCERAMAH DEPA TAK HINGAQ....

2 komentar:

 1. siapa azhar idrus nak bg ceramah kat PICC?
  cermah yg maki hamun & salahkan org je...
  lagipun, dia ni ada kelulusan ke?????
  setakat sekolah pondok je...

  BalasHapus
 2. Assalamualaikum ,


  Dalam keghairahan untuk memaparkan berita yang "ada habuan dan kepentingan",jangan lupa merenung nasib yang dikau bakal lalui di akhirat kelak.Tunjangilah berita mu itu dengan akhlak dan peradaban yang telah digariskan didalam Al-Quran dan Sunnah.Berita yang belum pasti kebenarannya ,usah disebarkan kerana dibimbangi kelak akan melontarkan diri-mu ke neraka "Hawiyah" yang paling hebat seksaannya.
  Tanyalah diri sendiri,bilakah kali terakhir dikau mendampingi alim ulamak,bilakah kali terakhir dikau membaca ayat-ayat al-quran dan mengkaji maksudnya,bilakah kali terakhir dikau menghadirkan diri ke majlis ilmu? Jika masih jauh ketinggalan,hadirkanlah dirimu ke majlis ilmu dan berlapang dada utk menerima ilmu Allah Yang Maha Luas.Insya-Allah,di hujung usahamu ,akan kau temui jawapan bagi kemelut politik yg serba kucar kacir ini.

  BalasHapus