Sabtu, 20 Juli 2013

MB MUKRIZ BERDEPAN DENGAN SYIAH,,,,PUSAT ADA BERANI KA????

NAMPAK GAYANYA MB KEDAH SEKARANG IAITU MUKRIZ MAHADIR TERKEHADAPAN DALAM BANYAK PERKARA. INILAH MB YANG BUAT KERJA. TERBARU MB KEDAH CARI PASAI DENGAN SYIAH SECARA TERANG-TERANGAN. SEBAGAI SEORANG YANG BERPEGANG DENGAN FAHAMAN SUNNAH WAL JAMAAH, KPS SECARA PERIBADI SEBELUM INI BANYAK MENYEBAR LUAS PERKARA MENENTANG SYIAH SEBELUM PRU LALU. KINI MB SENDIRI YANG MEMBERI KEYAKINAN TERSEBUT MAKA SEMANGAT ITU TERUS LAGI DAN LAGI BERBUNGA.
DI SEBELAH UTARA MUNGKIN MASIH TERKAWAL, TETAPI JIKA KITA TELITI, DI PERLIS SYIAH DIGERAKKAN OLEH PEMIMPIN SEBUAH PARTI POLITIK BERMATA DAJJAL. MALAS NAK CERITA PANJANG, BIAR GAMBAQ BERBICARA.
OLEH KERANA PERKARA INI TERUS MENERUS MEMBELENGGU KEDAH, MB KEDAH MERANGCANG SUATU UNDANG-UNDANG UNTUK MENYEKAT SEBARAN FAHAMAN SYIAH DI NEGERI KEDAH BERDASARKAN BIDANG KUASA YANG BELIAU ADA. JALAN PERTAMA YANG AKAN DIBUAT IALAH BERBINCANG DENGAN MUFTI KEDAH AKAN PERMASALAHAN INI DAN MENCARI JALAN YANG TERBAIK UNTUK MENYELESAIKAN ISU TERSEBUT. MB MUKRIZ JUGA BERHARAP PERKARA INI AKAN DIBAWA KE SIDANG DUN PADA MASA AKAN DATANG. 1KEDAH SOKONG MB MUKRIZ LAWAN SYIAH.....

Tidak ada komentar:

Posting Komentar