Selasa, 16 April 2013

BLOGER PAS KECEWA PAS KEDAH MANDOM

KPS 2 HARI LEPAS ADA DENGAQ CERAMAH PR. MACAM BIASALAH KALAU DENGAQ CERAMAH PR KPS AKAN DUDUK DEPAN SEKALI. DAH BANYAK KALI, BELUM KENA TANGKAP LAGI SETAKAT INI.TAPI YANG KPS PELIKNYA, APAPASAI ORANG RAMAI YANG DENGAQ CERAMAH TU BOLEH TERTIPU. KERTAS YANG DIEDARKAN DENGAN TAJUK 'KEJAYAAN PAKATAN RAKYAT' DENGAN JELAS ADALAH MENIPU. SEMUA MANIFESTO YANG KENA SAMAN DI SELANGOR DIMASUKKAN SEBAGAI KEJAYAAN PAKATAN RAKYAT. APAKAH KEJAYAAN DEPA DI SAMAN OLEH RAKYAT ? BUKAN KPS YANG KATA, TAPI BLOGER PAS YANG KATA DIA DAH KECEWA DENGAN KERAJAAN PAS KEDAH. TAKPERCAYA? HANG PA TENGOK VIDEO DI BAWAH.....

1 komentar:

  1. maju dan mundur sesebuah negeri bergantung kepada keperihatinan pemerintah kepada rakyatnya..kalau asyik nak kaut untung msk poket sendiri dulu sebab taku penggal akan datang tak leh continue dah..bila janji kpd rakyat nak di tunaikan....Pada pandangan saya(klu ada yg tak bersetuju..harap maaf)Pas tak mampu memrintah sesebuah negeri yg mereka kuasai kerana mereka tak mempunyai cerdikpandai yg mampu mentadbir negeri dengan baik.. Pas jg krg bijak bila terlalu banyak mngetengahkan pemimpin yg terdiri dari org2 lama. Bkn tak bolih..tapi org lama dan para cerdikpandai yg terdiri dari golongan muda yg lebih arif hal-hal ekonomi harus bergabung tenaga demi sebuah sebuah pembangunan sesebuah negeri. Baru lah rakyat sama-sama dapat merasai hasil yang membolihkan mereka terus mengundi Pas.
    Pembangunan Bola sepak pun hancur..mcm mana nak mentadbir hal2 lain yg lebih besar.. Bagi balik la pd BN.. sekurang2nya semua rakyat dapat rasa hdp sng, aman, damai, tenteram. Saya syg Pas.. tapi saya kecewa dan skp pemimpin tertinggi dalam kerajaan pas yg terlalu dikuasai oleh DAP dan PKR.. Kalau macam tu apa kata Pas Bersatu jg dgn BN..

    BalasHapus