Minggu, 24 Maret 2013

FAKTA MENGENAI #REMPUH243 DI PULAU PINANG

ADA BEBERAPA PERKARA YANG PERLU ANDA KETAHUI TENTANG #REMPUH243 DI PULAU PINANG PADA 24/3/2013.
1) SUATU HIMPUNAN YANG MENGGUNAKAN BAJET SEMINIMUM YANG BOLEH TETAPI MENCIPTA IMPAK SEMAKSIMA MUNGKIN.
2) PERGERAKKAN RAKYAT AKAN MELALUI DARAT DAN LAUT DENGAN BEBERAPA STATEGI RAHSIA YANG AKAN MENGGAGALKAN RANCANGAN JAHAT PIHAK YANG TIDAK BERTANGGUNGJAWAB.
3)AKAN ADA 2 LOKASI UTAMA KEMUNCAK PERGERAKKAN DARI PADA ASALNYA 5 LOKASI. JIKA 5 LOKASI DIGUNAKAN, MAKA AKAN LUMPUHLAH PULAU PINANG PADA HARI INI.
4) DIHADIRI OLEH PELBAGAI BANGSA DAN KETURUNAN YANG MANA MEREKA BANGKIT UNTUK MENYATAKAN PROTES KE ATAS KEPIMCANGAN DAN PENINDASAN REGIM DAP KE ATAS MEREKA.
5) PULUHAN MALAH RATUSAN NGO AKAN TURUT SERTA BERSAMA RAKYAT DALAM #REMPUH243.
6) UCAPAN AKAN DIBERIKAN OLEH BEBERAPA PIHAK PADA WAKTU KEMUNCAK MELIBATKAN SEMUA BANYAK BANGSA YANG BERLAINAN BAGI MENJELMAKAN SEMANGAT DAN ROH 1MALAYSIA.
7) TEMPAT IBADAH DISEDIAKAN DENGAN TERDAPAT 2 MASJID DI KAWASAN BERHAMPIRAN YANG BOLEH MEMUATKAN SEKITAR 4RIBU JEMAAH SELAIN AKAN ADA SEJADAH DI PADANG YANG AKAN DITENTUKAN ARAH KIBLAT DENGAN BERIMAMKAN SEORANG IMAM DAN SUJUD KE ARAH SATU KIBLAT YANG SAMA BAGI YANG BERAGAMA ISLAM. TEMPAT WUDHUK JUGA DISEDIAKAN PIHAK PENGANJUR. TIDAK SEPERTI PERHIMPUNAN ANJURAN PR YANG CACA-MARBA.
8)PESERTA AKAN DATANG DENGAN BAJU YANG MELAMBANGKAN IDENTITI MEREKA TERSENDIRI, TETAPI MEREKA AKAN DIKENALI BERDASARKAN LILITAN DI KEPALA YANG AKAN MEREKA PAKAI YANG JUGA AKAN DIEDARKAN KEPADA PESERTA PADA WAKTUNYA NANTI.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar